Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon (1/2)
- 40 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 25 g de girolles fraîches
- 25 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 25 g de chanterelles
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de filet mignon de porc
- 1200 g d'eau
- 150 g de champignons frais (un
- 75 g de crème liquide légère
- 150 g de pâtes sèches, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1183 kJ / 281 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Risotto au poulet et aux artichauts
35min
Porc teriyaki aux pommes
2h 20 min
Saint-Jacques en papillotes de chou au yaourt
50min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1 Std. 5 Min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1u. 20min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30 min
Saltimboccas de veau
35min
Boulettes de dinde, tagliatelle de légumes
40min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Saumon mi-cuit, carottes et nouilles de riz
50min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min