Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'oignon (1/2)
- 40 g de champignons de Paris frais, coupés en deux
- 25 g de girolles fraîches
- 25 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 25 g de chanterelles
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g de filet mignon de porc
- 1200 g d'eau
- 150 g de champignons frais (un
- 75 g de crème liquide légère
- 150 g de pâtes sèches, type fusilli
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1183 kJ / 281 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Poulet à l'aubergine tomates et courgettes
50min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Saltimboccas de veau
35 Min
Poulet à la sauge, légumes à la crème
1 godz. 5 min
Pintade à la moutarde et aux pommes
1 godz. 5 min
Saint-Jacques, crozets, menthe et sauce tomate
1 godz. 5 min
Papillotes de cabillaud, chou et champignons
45min
Poulet aux courgettes, au citron et au miel
30min
Lieu vapeur et couscous au citron vert
35 Min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1h
Risotto au poulet et aux artichauts
35 Min
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40min