Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 oignons pelés et coupés en rondelles d'1 cm
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices (voir "Conseil(s)")
- 10 g de beurre
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 20 g de farine, pour le plan de travail
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 6 fromages de chèvre frais (6 palets)
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1907 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche aux poireaux et reblochon
1h
Tarte chèvre, pomme et oignon
2sa 15 dk
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min
Lasagne aux trois poivrons
1h 25min
Tarte aux oignons
2h
Quiche aux deux fromages et ail confit
2h 10min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Tarte poivron-chèvre
1 Std. 35 Min
Cake aux 3 fromages
50 min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50 min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1 godz. 15 min