Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 4 oignons pelés et coupés en rondelles d'1 cm
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à café de quatre-épices (voir "Conseil(s)")
- 10 g de beurre
- 20 g de farine, pour le plan de travail
- 6 œufs
- 200 g de lait
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 6 fromages de chèvre frais (6 palets)
- 200 g de pâte feuilletée maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1907 kJ / 458 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte poivron-chèvre
1h 35 min
Tarte chèvre, pomme et oignon
2h 15min
Tartelette au chèvre et aux oignons
50min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Quiche aux tomates cerise et au bleu de Gex
1 Std. 15 Min
Petits flans pâtissiers
3 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1 Std. 55 Min
Quiche au parmesan et à la ciboulette
1 Std. 10 Min
Quiche chèvre frais, ciboulette et olives vertes
1 Std. 25 Min
Cake aux 3 fromages
50min
Cake au chèvre, parmesan et tomates
40min
Quiche de la boîte à fromage
55 min