Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour le moule
- 20 g d'amandes décortiquées
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta fraîche
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 œufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
-
400
g de chou de Savoie, coupé en morceaux
nebo 400 g de chou vert, coupé en morceaux - 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Tatin aux navets
1 Std. 10 Min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 Std.
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1 Std.
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 Std. 10 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1 Std.
Colcannon irlandais
1 Std. 10 Min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1 Std.
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min