Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- beurre doux, pour le moule
- 20 g d'amandes décortiquées
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 - 2 branches de romarin frais, effeuillées
- 6 branches de thym frais, effeuillées
- 250 g de ricotta fraîche
- 200 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 6 œufs
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 2 oignons, coupés en deux
-
400
g de chou de Savoie, coupé en morceaux
nebo 400 g de chou vert, coupé en morceaux - 5 c. à soupe d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 990 kJ / 237 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatin aux navets
1 godz. 10 min
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1 godz. 10 min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 min
Gratin de fenouil au chèvre
1h 5min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Colcannon irlandais
1 godz. 10 min
Pudding de légumes aux noisettes et aux cranberries
1 godz. 10 min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min