Gratin de céleri aux poires et au canard

Gratin de céleri aux poires et au canard

4.7 23 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 13hod.
4 portions

Suroviny

La veille
  • 60 g de parmesan coupé en dés
  • 4 cuisses de canard confites
  • 600 g de céleri-rave (1 boule moyenne), pelé et coupé en morceaux
  • 350 g de lait entier
  • 2 poires pelées et coupées en petits dés
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 botte de cerfeuil frais équeutée
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 40 g
Kalorie 2096 kJ / 503 kcal
Tuk 26 g
Sacharidy 22 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...