Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1188 kJ / 282 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1h
Salade de lentilles et œuf poché
40min
Salade de lentilles aux asperges
1h
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1sa 15 dk
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1sa 30 dk
Salade de butternut, feta, maïs et cranberries
35min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 dk
Salade de chou rouge et patate douce aux noix
20 dk
Salade de quinoa aux deux haricots
45 dk
Salade de patates douces, sauce moutarde
30 dk