Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1188 kJ / 282 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade d'automne au chou-fleur
1 Std. 5 Min
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 Min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 godz. 50 min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30 Min
Bowl de légumes tout vert
50 min
Salade de boulgour, betterave et œufs
45 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 Min
Salade de lentilles aux radis grillés et œuf mollet
1 godz. 15 min
Salade au quinoa, raisin et fromage
45 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25min
Salade de lentilles et œuf poché
40min