Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1634 kJ / 392 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Raïta pomme-concombre et gambas aux épices
1h 5 phút
Lieu jaune à la coriandre sauce vierge
30 Min
Tartare de thon et gaspacho
20 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 phút
Gaspacho, cabillaud et jambon cru
20 Min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 Min
Ris d'agneau à la zamorana
50 Min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45 Min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5 phút
Cabillaud façon aïoli
1h
Tartare de bar
10 Min
Sardines à l'escabèche
12h 45 min