Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon rouge, coupé en deux
- 100 g de tomates confites
- 50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 40 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau
- 150 g de poivron rouge, taillé en lanières (1 cm env.)
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières (1 cm env.)
- 12 filets de rouget désarêtés
- 150 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1634 kJ / 392 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Calamars vapeur à la catalane
35 min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min
Lotte vapeur façon tajine
1h 45 min
Mignon de veau aux légumes et coeurs d'artichauts
50 min
Lotte à la provençale
50 min
Salade de pâtes aux coques
45 min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Cotriade
1 Std.
Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil
1 Std. 15 Min
Osso-buco de lotte
45 min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.