Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Salade d'aubergines au blé et à la feta
45 min
Pavé d'espadon et crudités à la thaïe
1 Std. 35 Min
Salade de crevettes à la sicilienne
40 Min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 min
Quiche aux épinards, roquette et haddock
1h 15min
Tartare de bar
10 min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Salade de rouget
1h 30 min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40 Min
Tagliolini à l'espadon
25 min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30 min