Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de fenouil, coupé en lanières (1 bulbe)
- 150 g de carottes, coupées en tronçons (2 cm env.)
- 35 g de jus de citron
- 15 g d'huile d'olive
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g d'eau
- 500 g de calamar, coupé en anneaux
- 50 g d'olives, vertes ou noires, dénoyautées et coupées en rondelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 792 kJ / 189 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 7.8 g
- Tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Salade de champignons aux deux citrons
1 Std. 15 Min
Coleslaw aux crevettes
10min
Salade aux calamars, crevettes et moules
30min
Taboulé aux herbes
2hod. 15min
Salade de légumes du soleil au kasha
45 Min
Cotriade
1h
Filets de poisson blanc marinés, sauce chermoula et salade de couscous
1 Std. 45 Min
Aubergines d'Almagro marinées
96h
Salade de rouget
1h 30min
Salade de crevettes à la sicilienne
40min
Tagliolini aux crevettes et artichaut
40min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 Min