Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de garbanzos secos (puestos a remojo 12 horas en agua con sal)
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla (cortada en cuartos)
-
10
ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
nebo 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas) - 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír (y un poco más para engrasar las manos)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 310 kJ / 74 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 Std.
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1 godz. 10 min
Falafel
1h
Paté libanés de berenjena (Baba ganoush)
1h 15min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45min
Falafel
55min
Falafel de zanahoria
30min
Chile sin carne
1h
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Hamburguesas de soja con pesto de menta fresca
30min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min