Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de tomate maduro en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de zanahoria en trozos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 4 ramitas de hierbabuena fresca
- 700 g de agua
- 8 rebanadas de pan tostado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 316 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Sacharidy
- 14.7 g
- Tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa campera
1 Std.
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Compota a la antigua
2 Std. 30 Min
Crema ligera de tomate
25 Min
Sopa de ajo con tomate
40 Min
Sopa de tomate
30 Min
Crema de tomate
30 Min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 Min
Sopa de tomate y fideos
30 Min
Sopa de patata y cilantro (Pisca andina)
45 Min
Sopa armenia de repollo
50 min
Gazpachuelo
35 min