Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 huevos fríos
- 900 g de agua fría
- 2 lonchas de jamón serrano
- 1 sobre de gelatina neutra en polvo
- 75 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de sal
- 150 g de pan
- 15 g de vinagre
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 23.8 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 732.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel frío de pisto
3 Std.
Helado de turrón
8 godz. 30 min
Tarta de Cabrales y ricota
1 godz. 10 min
Pincho de sardina rellena
45min
Rollo de salami
1 godz. 30 min
Ensalada de pasta con limón y parmesano
30min
Turrón de brie
2 godz. 15 min
Terrina de pavo con frutos secos
1 godz.
Flanes de parmesano caramelizados
5h 25min
Berenjenas con romesco
1 godz.
Paté de sidra asturiana
5 min
Provolone con langostinos
25min