Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2000 g de caballa fresca limpia (sin cabeza ni tripas), de más de 250 g c/u
- 1 chorrito de vinagre
- 300 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra molida
- ½ cucharadita de granos de pimienta negra
- 2 hojas de laurel secas
- 250 - 300 g de aceite de oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 tarro
- Kalorie
- 9617 kJ / 2301 kcal
- Protein
- 188 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 172.07 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5hod.
Barritas ricas en magnesio
1h 20min
Bacalao sous vide en cama de pimientos
1 Std. 15 Min
Fumet de pescado y gambas
20min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26hod. 10min
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Rape con salsa de carabineros
50 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5min
Fiambre de pollo con pistachos
40min
Fiambre de pavo con hierbas provenzales y cacahuetes
12h 45min
Naranjas confitadas
9sa 20 dk