Kompatibilní verze
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Montaje
-
200
g de crème fraîche
nebo 200 g de nata montada (sin azúcar) - 150 g de salmón ahumado en lonchas
- 1 - 2 cucharadas de caviar de esturión
- 1 - 2 cucharadas de alcaparras
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 8.74 g
- Vláknina
- 0.74 g
Alternativní recepty
Asado de frutos secos
30 min
Crujiente de coliflor
1 Std.
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Blinis
1h 30min
Sarraceno con tomates cherry y albahaca (sin gluten)
35 min
Ensalada templada de mijo, lentejas y granada
2 Std. 50 Min
Crêpes de sarraceno con salmón y salsa de puerro (sin gluten)
1 Std. 35 Min
Hamburguesa de confit de pato y lombarda con salsa de naranja
4h 45min
Hamburguesas de mijo
55 min
Olivada y aceite de oliva negra de Aragón
20min
Crêpes de sarraceno con salmón
1h 10 min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25 min