Kompatibilní verze
Blinis de sarraceno con salmón ahumado y caviar
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 100 g de trigo sarraceno en grano
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 150 g de agua
- 1 huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
Montaje
-
200
g de crème fraîche
nebo 200 g de nata montada (sin azúcar) - 150 g de salmón ahumado en lonchas
- 1 - 2 cucharadas de caviar de esturión
- 1 - 2 cucharadas de alcaparras
- 10 - 20 g de zumo de limón
- 4 - 6 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 498 kJ / 119 kcal
- Protein
- 4.69 g
- Sacharidy
- 5.85 g
- Tuk
- 8.74 g
- Vláknina
- 0.74 g
Alternativní recepty
Pak choi al vapor con aliño de soja y sésamo
15min
Blinis con tartar de salmón
1h 20 min
Noodles orientales (sin gluten)
30 min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Shabu shabu (fondue japonesa)
30 min
Brochetas de salmón con salsa de coco y albahaca
30 min
Salmón marinado con remolacha
48u.
Chocolate fudge cake
5h 45 min.
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Curry indio de rape
30 min
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2h
Sopa de miso
25 min