Kompatibilní verze
Dumplings de pan con parmesano y tomates secos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g de pan duro en rebanadas de 1 cm
- 60 g de queso parmesano
- 50 g de tomates secos en aceite (bien escurridos)
- 100 g de cebolla en trozos
- ½ cucharadita de hierbas provenzales secas
- 20 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 150 g de leche
- 2 huevos
- ½ cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 500 g agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1028 kJ / 246 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alsaciana de calabaza y gorgonzola (Flammkuchen)
1h 30min
Pastel de calabacín y bonito
4 Std.
Crumble de pera con chocolate
25 Min
Lechuga al horno
35 Min
Bruschetta de aceitunas
5 Min
Costrada griega
50 Min
Panisses (bastones de garbanzos)
1h 30min
Mini muffins de salmón y eneldo al vapor
45min
Pan de molde de piquillos
2 Std.
Palmeras con tapenade
30 Min
Tartaletas de manzana y gorgonzola
45min
Arroz con calabaza
40 λεπτ.