Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chocolate cake layer
- 60 g caster sugar
- 2 eggs, separated
- 1 tsp natural vanilla extract
- 40 g rice flour (see Tips)
- 20 g arrowroot flour
- 20 g cocoa powder
- 1 pinch salt
Dark and milk chocolate layers
- 150 g milk chocolate, broken into pieces (see Tips)
- 150 g dark chocolate, broken into pieces
- 500 g pouring (whipping) cream
- 80 g salted butter
White chocolate layer
- 3 tbsp water
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 150 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g pouring (whipping) cream
- cocoa powder, for dusting
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2107.2 kJ / 501.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 132.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brioche fruit tarts
4h
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 Std. 10 Min
Yoyo slice
2h 30min
Lamingtons
1 Std. 10 Min
"Little house" slice
6h 30min
Chocolate salted caramel petit fours
7h 10min
Polish doughnuts
2h 30min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28h
Raspberry cloud
12h 5 min
Berry marshmallow slice
2h 30min
Lemon meringue cupcakes
1h 30min
Chocolate truffle cake
2h 15 min.