Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 48.8 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate volcanos
55 min
Bee sting cake
6h 50 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 Std. 5 Min
Profiteroles
2 godz.
Raspberry chiffon cake
5h 15min
Dumplings with chocolate centres and cherry sauce
1 godz. 30 min
Strawberry champagne cake
3 Std. 10 Min
Neapolitan ice cream cake
21hod. 10min
Royal icing (sugar glaze)
5 min
Quatre quarts cake (four fourths cake)
1 godz.
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min