Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 48.8 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate truffle cake
2 Std. 15 Min
Pink and White Macarons
1h 30min
Saint-Honore
2h 45min
Chocolate Ganache Brownie
3ωρ.
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Strawberry and rose water macarons
2h 50 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30hod.
Jelly roll-ups
25h 45min
"Little house" slice
6h 30min
Chocolate volcanos
55min
Meringues
5 Std.
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.