![Mirror glaze cake Mirror glaze cake](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E004AB1-9AFE-469D-A09C-6867CF5306D4/Derivates/7753f102-0393-4e4e-95da-644f4cd9133b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 g shelled unsalted pistachio nuts
Cocoa-coconut cake base
- vegetable oil, for greasing
- 110 g unsalted butter, cut into pieces
- 200 g Chocolate Ripple biscuits™
- 50 g desiccated coconut
Chocolate mousse
- chilled water, for soaking
- 3 titanium strength gelatine leaves
- 600 g milk chocolate, broken into pieces
- 700 g pouring (whipping) cream
- 180 g Irish cream liqueur
Mirror glaze
- chilled water, for soaking
- 4 titanium strength gelatine leaves
- 350 g white chocolate, broken into pieces
- 150 g water, room temperature
- 300 g white sugar
- 200 g sweetened condensed milk
- 1 - 2 teaspoons food colouring (red - see Tips)
- macarons of choice, for decorating (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3097.2 kJ / 737.4 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 70.4 g
- Tuk
- 48.8 g
- Nasycený tuk
- 30.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 115.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Christy Tania's Macarons with strawberry cream cheese ganache
27 Std.
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1h 20min
Pink and White Macarons
1h 30min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Strawberry and rose water macarons
2h 50min
Profiteroles
2 Std.
Crème pâtissière
15min
Triple chocolate layer cake
5h 20min
Chocolate volcanos
55 min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Croquembouche
3 godz. 30 min