Zařízení & příslušenství
Mirror glaze cake
Příprava 35min.
Celkový 7hod. 55min.
16 portions
Suroviny
-
shelled unsalted pistachio nuts10 - 20 g
Cocoa-coconut cake base
-
vegetable oil for greasing
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
Chocolate Ripple biscuits™200 g
-
desiccated coconut50 g
Chocolate mousse
-
titanium strength gelatine leaves3
-
chilled water for soaking
-
milk chocolate broken into pieces600 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)700 g
-
Irish cream liqueur180 g
Mirror glaze
-
titanium strength gelatine leaves4
-
chilled water for soaking
-
white chocolate broken into pieces350 g
-
water room temperature150 g
-
white sugar300 g
-
sweetened condensed milk200 g
-
food colouring (red - see Tips)1 - 2 teaspoons
-
macarons of choice, for decorating (see Tips)
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
115.8 mg
Protein
8.2 g
Kalorie
3097.2 kJ /
737.4 kcal
Tuk
48.8 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
30.5 g
Sacharidy
70.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sweet Treats
33 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
3hod. 10min.
Raspberry ripple cones
15hod.
Profiteroles
2hod.
Choux pastry
1hod.
Marshmallows
2hod.
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3hod.
Yoyo slice
2hod. 30min.
Chocolate mint thins
2hod. 30min.
Torta caprese with raspberry jelly
2hod.
Berry marshmallow slice
2hod. 30min.
Granini slice
2hod. 15min.
French Macarons with Blueberry Jam (Metric)
1hod. 30min.