Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Paprika (ca. 150 g), in Stücken
- 20 g Rucola
- 80 g körniger Frischkäse
- 20 g Ajvar
- 100 g Thunfisch, in Lake, abgetropft
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 134 kJ / 32 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Walnuss-Aufstrich mit Schinkenspeck
10 min
Hüttenkäse-Curry-Dip
10 min
Dattel-Thunfisch-Aufstrich
25 分钟
Radieschen-Thunfisch-Dip
10 min
Radieschen-Dip
10 min
Lachs-Dip
5 min
Thunfischaufstrich
10 min
Frischkäse-Paprika-Dip
10 min
Paprika-Feta-Creme
10 min
Feta-Paprika-Dip
10 min
Rucola-Tomaten-Dip
10 min
Paprika-Schafskäse-Dip
10 min