Zařízení & příslušenství
Matjes-Apfel-Ragout mit Eisbergsalat
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 Portionen
Suroviny
-
Apfel entkernt, geviertelt200 g
-
rote Zwiebeln geviertelt100 g
-
Cornichons halbiert50 g
-
Dill abgezupft2 Stängel
-
Senf1 TL
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Mayonnaise150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Matjesfilets in Stücken (2 cm)200 g
-
Eisbergsalat in Streifen (2 cm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Protein
10 g
Kalorie
197 kJ /
472 kcal
Tuk
43 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
11 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
THERMOMIX® Magazin 3/2019
43 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Heringsstipp mit Kartoffeln
1hod.
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min.
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50min.
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45min.
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10min.
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min.
Glückstädter Matjestopf
3hod. 30min.
Pellkartoffel-Gurken-Salat
1hod. 20min.
Matjes-Katersalat
55min.
Heringsstipp mit Drillingen
1hod.
Matjes mit Radieschensalat
50min.
Leber Berliner Art (Berlin)
50min.