Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Apfel, entkernt, geviertelt
- 100 g rote Zwiebeln, geviertelt
- 50 g Cornichons, halbiert
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 TL Senf
- 150 g Joghurt, 3,5% Fett
- 150 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 200 g Matjesfilets, in Stücken (2 cm)
- 200 g Eisbergsalat, in Streifen (2 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 197 kJ / 472 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 43 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Heringsstipp mit Drillingen
1 godz.
Matjesstulle mit Kressedip
2 godz. 40 min
Matjes-Katersalat
55min
Matjes-Salat mit Pflaumendressing
45 min
Matjes mit Radieschen-Apfel-Salat
40min
Den Helder (Matjes-Tatar)
35min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Käse-Kasseler-Salat
20min
Brot mit Rote Bete und Hering (Smørrebrød)
50 min