Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g Weißkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 120 g Suppengemüse (z. B. Möhren, Sellerie, Porree), in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert, in Ringen
- 10 g Öl
- 10 g Tomatenmark
- 1 rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 600 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¼ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 100 g Putenbrust-Aufschnitt (z. B. Herta Finesse)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 754 kJ / 179 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 6.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlsuppe
45 min
Möhrennudeln mit Bolognese
35 min
Glasnudeln mit Steak-Spitzkohl-Sauce
45 min
Rauchiger Bohneneintopf
30 Min
Asiatische-Sellerie-Hühnersuppe
1h
Asia-Gemüse-Suppe mit Hähnchen
1h
Ingwer-Tomaten-Eintopf mit Garnelen
35 min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
1h
Eintopf von Wintergemüsen
50 Min
Fleischklößchen-Suppe
30 Min
Gemüse-Miso-Suppe mit Hähnchen
30 Min