Brisket di manzo sottovuoto

Brisket di manzo sottovuoto

4.0 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 12hod. 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 600 - 800 g di punta di petto di manzo in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 79 mg
Protein 30 g
Kalorie 1916 kJ / 458 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 17 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...