Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 79 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10 min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2u. 30min
Spezzatino di manzo a Cottura Lenta con salsa ai funghi
5 Std. 40 Min
Crema di lenticchie, crostini e lardo
3 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Baccalà panna e alloro sottovuoto
1 Std.
Cosce di pollo in salsa al pomodoro a Cottura Lenta
4 Std.
Chili con carne a Cottura Lenta
4h 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min