Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo, in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 38 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 79 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2h 30min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2h
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Asparagi sottovuoto
50 min
Pancia di maiale con composta di mele
8h 30min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Mele sottovuoto alla cannella
1 Std. 50 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2h 30min