
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 - 800 g di punta di petto di manzo in 2 pezzi (5-6 cm di spessore)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458 kcal / 1916 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 79 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1hod. 10min
Ananas sottovuoto
1hod. 15min
Spalla di maiale sottovuoto
12hod. 25min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Crema chiboust
1hod.
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1hod. 20min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1hod. 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Costine di maiale piccanti a Cottura Lenta con mini tortillas
5hod.
Filetto di maiale con salsa speziata al cocco e pane naan all'aglio
1hod.