Kompatibilní verze
Pão de cerveja preta e patê de requeijão, manjericão e tomate seco
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão de cerveja preta
- 380 g farinha tipo 65
- 25 g açúcar amarelo
- 330 g cerveja preta
- 1 c. chá de sal
Patê de requeijão, manjericão e tomate seco
- 30 folhas de manjericão
- 50 g tomate seco, em óleo escorrido
- 200 g requeijão
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 558.8 mg
Alternativní recepty
Artisan bread
1h 30min
Brunch espanhol
1h 15min
Duas sopas frias: Espargos e ervilhas & beterraba e tomate
30min
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20 min
Pinhas de queijo e amêndoa
20 min
Pastéis de ricota
45 min
Telhas de sementes e molho wasabi
1h 25min
Sorvete de pepino e hortelã
5min
Húmus de curgete
15min
Húmus de tremoço
20 min
Scones de passas com creme de laranja
45 min
Bolo molhado de nozes e tâmaras
1h 15min