Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g de Marsala seco
- 60 g de vino blanco seco
- 120 g de azúcar
- 6 yemas de huevo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayón
15min
Helado de sabayón
8hod. 15min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13 Std.
Sabayón TM6
15min
Sabayón
15min
Salsa de vainilla (crema inglesa)
10 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Sabayón clásico (Espesar)
15min
Risotto
30 Min
Marquise de chocolate
2h 40min
Ñoquis de sémola
3h 30min
Manteca clarificada o ghee
35 Min