
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa de atún
- 300 g de aceite de girasol
- 80 g de atún en aceite escurrido
- 10 g de alcaparras (y algo más para servir)
- 3 filetes de anchoa en aceite
- 1 cucharadita de vinagre
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- 20 g de zumo de limón
- 2 pellizcos de sal (ajuste a su gusto)
Cocción de la ternera
- 1 redondo de ternera (800-1000 g)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1000 g de agua para el vapor
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 675 kcal / 2814 kJ
- Protein
- 38.07 g
- Tuk
- 58.1 g
- Sacharidy
- 0.05 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30min
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40min
Vitello tonnato (Ternera con salsa de atún)
13hod.
Sabayón
15min
Vitello Tonnato (Ternera en salsa de atún)
4hod.
Rabillo de ternera al chimichurri
2hod.
Ternera con salsa de atún (Vitello tonnato) para dos
5hod. 30min
Tarta Pascualina
1hod. 30min
Salsa criolla
5min
Chipa
30min
Marquise de chocolate
2hod. 40min
Pastafrola de membrillo
2hod.