Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- ½ Päckchen Kresse zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1428 kJ / 341 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30 Min
Käsesuppe
15 Min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30 Min
Zweierlei Erbsensuppe
50 Min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 Min
Erbsen-Cremesuppe
40 min
Möhrencremesuppe mit Räucherforelle
30 Min
Erbsencremesuppe
25 min
Rahmsuppe von grünen Erbsen mit Serranochips
30 Min
Grüne Erbsenschaumsuppe mit Lachswürfeln
30 Min
Erbsen-Curry-Suppe
40 min
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min