Erbsencremesuppe

Erbsencremesuppe

4.6 904 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Zwiebeln halbiert
    2
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
    500 g
  • Wasser
    500 g
  • Gemüsebrühe (für 0,5 l)
    1 Würfel
  • Weißwein
    30 g
  • Crème fraîche
    200 g
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Salz
    ½ TL
  • Kresse zum Garnieren
    ½ Päckchen

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 11 g
Kalorie 1428 kJ / 341 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 7.1 g
Sacharidy 18 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...