Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 500 g Erbsen, frisch oder tiefgekühlt
- 500 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Weißwein
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ TL Salz
- ½ Päckchen Kresse zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1428 kJ / 341 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7.1 g
Alternativní recepty
Erbsen-Cremesuppe
40min
Erbsencremesuppe
25min
Käsesuppe
15min
Basilikumsuppe
25min
Erbsensuppe mit Kürbiskernpesto
30min
Erbsen-Curry-Suppe
40min
Kartoffel-Sellerie-Suppe mit Garnelen
45 Min
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Zweierlei Erbsensuppe
50 Min
Möhrencremesuppe mit Wiener Würstchen
30min
Paprikacremesuppe
20min
Kohlrabi-Kartoffel-Suppe
50 Min