Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Spargel, weiß
- 250 g rohe Garnelen, TK, aufgetaut und abgetropft
- 30 g Öl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben und Saft ausgepresst
- 800 g Wasser
- 60 g Butter
- ¼ TL Zucker
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 50 g Schalotten
- 250 g Risottoreis
- 100 g Weißwein
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2598 kJ / 621 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 29 g
Alternativní recepty
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Schweinefilet mit Zucchini-Risotto
1h
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45min
Risotto mit Steinpilzen
50min
One-Pot-Spargel-Pasta
40min
Spargel-Safran-Risotto
35 min
Steinpilz-Risotto
40min
Grünes Spargel-Risotto
45min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Risotto mit Lachs und Tomaten
50min