Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, entkernt
- 25 g Olivenöl
-
800
g Tomaten, reif, geviertelt und entkernt
nebo 1 Dose Tomaten (800 g) - 30 g Tomatenmark
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 359 kJ / 94 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2.7 g
Alternativní recepty
Pasta all´arrabiata
30min
Sauce all'Arrabiata
25 dk
Frische Tomaten-Pasta
25 dk
Spaghettini aglio olio mit Cherry-Tomaten
25 dk
Tomatensauce
30min
Spaghettini mit Paprika
1sa
Tomaten-Knoblauch-Pasta
30min
Sauce alla Puttanesca
25 dk
Tomaten-Salbei-Sauce
30min
Tomaten-Kapern-Pasta
35 dk
Sauce all'amatriciana
20min
Würzige Basis-Tomatensauce
35 dk