Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sciacquati
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1500 - 2000 g di spalla di agnello, senza ossa, aperta
- 150 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 godz. 30 min
Petto di pollo alla pizzaiola con purè di patate e sedano rapa
1h
Involtini di roast beef con mozzarella e pomodoro
2óra 30p
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 godz. 30 min
Pizza del pastore
5 Std.
Fagottini al formaggio pasquali (Flaounes)
1h
Merluzzo sottovuoto con purè di patate
1h 50min
Piatto misto di carni e verdure
1 Std. 15 Min
Alette di pollo agrodolci Sottovuoto con patate
5 Std. 45 Min
Pollo ripieno di pancetta e zucchine sottovuoto
3 godz. 30 min
Arrosto di vitello arrotolato
2 godz.