Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di filetti di acciuga sott'olio, sgocciolato
- 25 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sciacquati
- 2 spicchi di aglio
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di senape di Digione
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1500 - 2000 g di spalla di agnello, senza ossa, aperta
- 150 g di vino bianco secco
- 150 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1924 kJ / 460 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Tuk
- 35.9 g
Alternativní recepty
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 Std. 20 Min
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Zuppa di pesce veloce (Bimby Friend)
50min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 15 Min
Coniglio al vino rosso
7 Std. 10 Min
Arrosto di lonza con purè di patate
1 Std. 30 Min
Porchetta con pere e cipolle
12h
Tagliatelle con salsa alla melagrana
40min
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1 Std.
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11 Std.
Il tiramisù
6h 30min
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1 Std.