Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 47.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 48 mg
Alternativní recepty
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Crêpes ai gamberi e crescione
1h 30min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Pane al latticello
18 Std.
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Ravioloni verdi di mare
1 Std. 5 Min
Ravioli senza via di scampo
2h
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Tagliolini al tartufo
45min
Tagliatelle verdi con ragù di culatello
1h 10min
Cavatelli
1h 30min