Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 47.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 48 mg
Alternativní recepty
Baccalà croccante con friarielli piccanti
1h
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12h 45min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1h 30min
Insalata di pasta con rucola, piselli e pinoli; muffin banana e lamponi (Bimby Friend)
1h
Melanzane sorpresa di Mattia Poggi
1h
Pasta alla genovese con ossobuco alla milanese su fonduta di Parmigiano (di Maurizio Rosazza)
3u. 40min
Tortelli di zucca mantovani
2hod. 30min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min
Fettuccine cime di rapa, stracciatella e pepe rosa
1 Std. 40 Min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min
Tortellini in brodo
1h 20min