Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 60 g di Provolone dolce o piccante a tocchetti (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di cime di rapa
- 100 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 1 pizzico di sale
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 foglie di salvia fresca
- Parmigiano reggiano o pecorino grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3256.2 kJ / 778.2 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 58.2 g
- Tuk
- 47.1 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 48 mg
Alternativní recepty
Cestini di pasta fillo con lenticchie e zampone
1h 20 min
Orecchiette alle cime di rapa
4h
Zuppa di lenticchie speziata alla marocchina (Bimby Friend)
35 min
Menù: Curry di merluzzo e ceci con riso; ciambella all'arancia (Bimby Friend)
55 min
Tacos
1h
Pasta sfoglia
3u. 40min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Tortellini in brodo
1h 20 min
Segreto federiciano
2h 30 min
Tortelli di zucca e Gorgonzola
1h 30min
Tortellini ai grani antichi in brodo
1h 30min