Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 15 g skórki z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- 120 g gruszki, bardzo dojrzałej, miękkiej, pokrojonej na kawałki
- 20 g chrzanu, tartego, ze słoika
- 40 g borówek, np. leśnych, brusznicy, do mięs, ze słoika
- 20 - 30 g czerwonego wina, wytrawnego
- 10 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- ½ łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 132.9 kJ / 31.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 7.1 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chłodnik pomidorowy z arbuzem i papryką
30 min
Musztarda gruszkowa
30 min
Dressing z kozim serem
10min
Surowy krem z cukinii i orzechów nerkowca (dieta raw)
50 min
Chłodnik pomidorowy
30 min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30 min
Gazpacho truskawkowe z kozim serem
15min
Gazpacho z malinami
1h 15 min
Wielkanocna pascha z pistacjami
13u.
Pascha Wielkanocna
12h 30min
Salmorejo - chłodnik z Andaluzji
1h 5 min
Ozory w sosie chrzanowym na zimno
3h 25min