Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g dyni, np. Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 700 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 15 g imbiru, świeżego korzenia, obranego, pokrojonego na kawałki
- 15 g papryczki chili, świeżej, pokrojonej na kawałki
- 500 g gruszek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 30 g masła
- 2 - 3 szczypty cynamonu, mielonego
- 80 g cukru
- 200 g wody
- 100 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka białej gorczycy, w ziarnach
- 1 łyżeczka ziarenek pieprzu mieszanego
- 3 goździki
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1114.2 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 51.3 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 603 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sałatka z jarmużu z burakiem
45min
Konfitura żurawinowa do mięs i serów
4h 45min
Sałatka Waldorf
15min
Pikle z łodyg jarmużu
24 godz. 40 min
Chłodnik z cukinii z miętą
2h
Musztarda gruszkowa
30min
Surowa warstwowa sałatka w słoiczkach (dieta raw)
25 min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2h 30 min
Ciasteczka dyniowo-imbirowe
2h
Hummus z dyni
1h
Dyniowy shake z ziarnami amarantusa
25 min
Konfitura z dyni
40min