Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g dyni, np. Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
- 700 g cukinii, pokrojonej na kawałki
- 1 łyżeczka soli
- 15 g imbiru, świeżego korzenia, obranego, pokrojonego na kawałki
- 15 g papryczki chili, świeżej, pokrojonej na kawałki
- 500 g gruszek, pokrojonych w ćwiartki, bez gniazd nasiennych
- 30 g masła
- 2 - 3 szczypty cynamonu, mielonego
- 80 g cukru
- 200 g wody
- 100 g octu jabłkowego
- 1 łyżeczka białej gorczycy, w ziarnach
- 1 łyżeczka ziarenek pieprzu mieszanego
- 3 goździki
- Nutriční hodnoty
- na 1 słoik
- Kalorie
- 1114.2 kJ / 266.3 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 51.3 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 603 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placki dyniowe z parmezanem
45 min
Sałatka z jarmużu z burakiem
45 min
Sałatka z kalafiora, pomidorów, migdałów i oliwek
35 min
Marynata jabłkowa
10 Min
Chłodnik z cukinii z miętą
2h
Tort dyniowy
2 Std. 40 Min
Hummus z dyni
1 Std.
Sałatka szwedzka
3 Std. 40 Min
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2u. 30min
Gazpacho z malinami
1 Std. 15 Min
Sałatka zimowa
1u. 40min
Sałatka rosyjska z burakami
1h 10 min