![Pamoczka grodzieńska Pamoczka grodzieńska](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C586C010-BC7A-44D3-9754-C43B696524D2/Derivates/8aa2760f-123c-4964-a048-bf31f9d72795.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g twarogu, półtłustego, pokrojonego na kawałki
- 120 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 120 g zsiadłego mleka
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- 1 szczypta cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 595.6 kJ / 142.3 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Litewskie bliny pszenno-owsiane
1 godz. 10 min
Wytrawne racuszki z oscypkiem z galaretką z suszonej żurawiny
50min
Karbinadle z żymłą
35min
Oładki ziemniaczane z grzybami
1 godz. 10 min
Podhalańskie moskole
1h
Kołaczyki z bryndzą
1 Std. 40 Min
Kniszki ziemniaczane
2 godz.
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Tosty francuskie z nutą pomarańczy i cynamonu (bez cukru)
1h
Cepeliny z serem
24h 50min
Omlet cesarski
25min