Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 Bio-Orange Schale dünn abgerieben, Fruchtfleisch ohne weiße Haut und entkernt, in Stücken
- 25 g rote Linsen
- 40 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Karotten, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Hühnerbrühe (oder Hühnersuppenwürfel in Wasser aufgelöst)
- 50 g Orangensaft
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Blattspinat, frisch
- Schlagobers, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 820 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 Min
Avocado-Bananen-Eis
45min
Grüne Spargelsuppe mit Pinienkernen
1 godz. 10 min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30min
Apfel-Sellerie-Suppe
45min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35min
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
35min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 Min