Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen, etwas mehr zum Dekorieren
- 1 Bio-Orange Schale dünn abgerieben, Fruchtfleisch ohne weiße Haut und entkernt, in Stücken
- 25 g rote Linsen
- 40 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Karotten, in Stücken
- 50 g Butter, in Stücken
- 700 g Hühnerbrühe (oder Hühnersuppenwürfel in Wasser aufgelöst)
- 50 g Orangensaft
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- ½ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 250 g Blattspinat, frisch
- Schlagobers, zum Beträufeln
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 820 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchinisuppe mit Cashewkernen
25 min
Zucchini Minz Suppe
30 min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Apfel-Sellerie-Suppe
45 Min
Karotten-Spargelsuppe mit Mandeln
35 Min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 min
Feldsalat-Cremesuppe, Brokkoli mit Olivensauce
45 Min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35 Min
Kürbissuppe mit Paradeiser
30 min