Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili

Spicy Polenta mit RUPP Cheddar Chili

4.5 13 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 Portionen

Suroviny

  • frische Petersilienblätter
    30 g
  • Zwiebel halbiert (ca. 70 g)
    1
  • Steinpilze, getrocknet
    15 g
  • Öl von eingelegten Artischocken
    15 g
  • Wasser
    1000 g
  • Polenta
    200 g
  • Thymian, getrocknet
    ½ - ¾ TL
  • Salz
    ¾ - 1 TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Schmelzkäse (RUPP Cheddar Chili Scheiben, siehe Variation)
    200 g
  • Artischockenherzen, in Öl abgetropft
    300 g
  • schwarze Oliven, entkernt abgetropft
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 11 g
Kalorie 1479 kJ / 353 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 7 g
Sacharidy 34 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...