Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Petersilienblätter
- 1 Zwiebel, halbiert (ca. 70 g)
- 15 g Steinpilze, getrocknet
- 15 g Öl, von eingelegten Artischocken
- 1000 g Wasser
- 200 g Polenta
- ½ - ¾ TL Thymian, getrocknet
- ¾ - 1 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Schmelzkäse (RUPP Cheddar Chili Scheiben, siehe Variation)
- 300 g Artischockenherzen, in Öl, abgetropft
- 100 g schwarze Oliven, entkernt, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1479 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikante Sterzschnitten
55min
Kürbisrisotto
45min
Risotto Milanese
35min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Melanzani-Kichererbsen-Röllchen
1h
Tomatentarte à la Provence
55min
Polentatarte mit Ricotta und Kürbis
1h 5min
Velouté von Topinambur
30min
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1 godz. 25 min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Topping
45min
Zitronenrisotto
30min