
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g frische Petersilienblätter
- 1 Zwiebel halbiert (ca. 70 g)
- 15 g Steinpilze, getrocknet
- 15 g Öl von eingelegten Artischocken
- 1000 g Wasser
- 200 g Polenta
- ½ - ¾ TL Thymian, getrocknet
- ¾ - 1 TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 200 g Schmelzkäse (RUPP Cheddar Chili Scheiben, siehe Variation)
- 300 g Artischockenherzen, in Öl abgetropft
- 100 g schwarze Oliven, entkernt abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 353 kcal / 1479 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 34 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süßkartoffelsuppe mit Sternanis
40min
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Quiche mit Apfel und Ziegenkäse
1hod. 25min
Frittata verde - Grüne Gemüse Frittata
35min
Kichererbsensuppe mit Blattspinat
35min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35min
Limetten-Karfiol-Curry mit Bohnen
50min
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Cremige Kidneybohnen-Kokos-Suppe mit Tortilla-Chips
30min