Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Petersilienblätter
-
¼
TL Paprikapulver, rosenscharf (siehe Variation)
(volitelně)
nebo 1 Msp. Chili, gemahlen (volitelně) - 100 g Milch
- 180 g Schmelzkäsescheiben (RUPP Cheddar Chili Scheiben), in Stücken
- 1 Brokkoli (ca. 350-400 g)
- 500 g Wasser
- 2 EL Granatapfelkerne
- 1 Bio-Zitrone
- ¼ - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 704 kJ / 168 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindsfiletsteak sous-vide mit Melanzanigemüse
2h 30 min
Basmati Reis
15min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 min
Lachs sous-vide mit Avocadocreme
1h 5 min
Karfiol mit grüner Mandelsauce
45 min
Grünes China-Gemüse
30 min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Slow Cooking Wurzelgemüsetopf
3 Std. 15 Min
Felchenfilets mit Apfelkren und Rote-Rüben-Salat
35 min
Gemüseplatte mit Petersilien-Zitronensauce
50 min
Himbeerpudding
35 min
Butternusskürbisgemüse
25 min