Zařízení & příslušenství
Melanzani sous-vide
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 Portionen
Suroviny
-
Melanzani in Würfeln (2 cm)300 g
-
natives Olivenöl extra4 EL
-
Salz1 TL
-
Wasser1500 g
-
Knoblauchzehen mit dem Messer angedrückt1 - 2
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Portion
Sodík
588 mg
Protein
2 g
Kalorie
681 kJ /
162 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
4 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sous-vide
20 recepty/-ů
Rakousko
Rakousko
Mohlo by se vám také líbit...
Steinpilze sous-vide
30 min
Mediterraner Oktopuseintopf
1 h 30 min
Joghurt-Minze-Drink
1 h
Kukuruz mit Zitronen-Kapern-Butter und Erdäpfeln
45 min
Fisolenfleisch
1 h
Melanzanicreme
1 h 20 min
Gelber Fisolensalat
40 min
Risottata - Asia Style mit Gemüse
30 min
Slow Cooking Hühnerkeulen in Paprikasauce mit Reis
4 h
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 h 10 min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min