Melanzani sous-vide

Melanzani sous-vide

3.5 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 Portionen

Suroviny

  • Melanzani in Würfeln (2 cm)
    300 g
  • natives Olivenöl extra
    4 EL
  • Salz
    1 TL
  • Wasser
    1500 g
  • Knoblauchzehen mit dem Messer angedrückt
    1 - 2

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 588 mg
Protein 2 g
Kalorie 681 kJ / 162 kcal
Tuk 15 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...