Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel (ca. 70), halbiert
- 20 g Butter
- 50 g Möhren, in Stücken
- 150 g Kartoffeln, in Stücken
- 450 g Wirsing
- 300 g Weißwein
- 650 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 100 g Sahne
- 100 g Kasselerbratenaufschnitt, in feinen Streifen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kohlrabisuppe
45 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Kohlrabi-Cremesuppe
35 min
Blumenkohl-Cremesuppe
30 min
Rosenkohl-Kartoffel-Suppe
45 min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Kohlrabisuppe
35 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Blumenkohlcremesuppe mit Tomatenhäckerle
45 min
Kohlrabi-Cremesuppe mit Räucherlachs
40 min