Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gelbe Paprikasuppe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 1000 g gelbe Paprika, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Kurkuma
- 1 - 2 EL Speisestärke
- 200 g Sahne
Rote Paprikasuppe
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 1000 g rote Paprika, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
Würfel Gemüsebrühwürfel (für je 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer, gemahlen
- 30 g Tomatenmark
- 1 EL Speisestärke
- 200 g Sahne
Garnitur
- Olivenöl zum Beträufeln
- 200 g Feta, zerkrümelt
- Majoran, abgezupft, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tomatensuppe
40min
Paprikacremesuppe
20min
Möhren-Tomaten-Suppe
3 Std.
Kohlrabi-Cremesuppe
35min
Möhrensuppe mit Ingwer
50min
Kartoffel-Paprika-Suppe
1h
Paprikasüppchen mit Basilikumschaum
35min
Kohlrabisuppe
35min
Suppe für Verliebte
30min
Tomatensuppe
45min
Paprikasuppe mit Hackgröstl
40min
Möhrencremesuppe mit Pestocreme und Pinienkernen
50min