Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmesan, in Stücken
- 60 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Strauchtomaten, reif, halbiert und entkernt
- 30 g Kapern
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte, halbiert
- 600 g Blumenkohl, in kleinen Röschen
- 900 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm), Saft ausgepresst
- 100 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1412 kJ / 337 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohl-Parmesan-Cremesuppe mit mariniertem Roastbeef
50 min
Blumenkohlsuppe
40 min
Geröstete Blumenkohlsuppe mit Chili-Knoblauch-Öl
1 godz. 20 min
Pastinaken-Porreesuppe mit Walnusscroûtons
50 min
Brokkoli-Käse-Suppe mit Kürbiskernen
35 min
Champignoncremesuppe
15 Min
Spitzkohlcremesuppe mit Weißwein
45 min
Porree-Meerrettich-Cremesuppe
50 min
Kohlrabisuppe
35 min
Wirsingcremesuppe mit Weißwein
45 min
Apfel-Porree-Cremesuppe
55 min
Radieschensuppe
25 min