Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g festkochende Kartoffeln, gekocht, kalt, in Stücken
- 200 g Mehl
- 1 TL Salz
- 3 EL Butterschmalz (50 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2177 kJ / 520 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4.4 g
Alternativní recepty
Grießauflauf
1h 30min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Tomatenspätzle
15min
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15 min
Erdäpfeltaler mit Schnittlauchsauce
1h
Brot-Puffer
30min
Semmelknödel mit Porree-Pilz-Ragout
55min
Grießschmarrn mit Apfelmus
55min
Kas-Press-Knödel
45min
Erdäpfelnidei (gebratene Schupfnudeln)
1h 15 min
Topfenschmarrn ruckzuck
40min
Grießnockerl
30min