Kompatibilní verze
Überbackene Erdäpfelroulade mit Eierschwammerlfülle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 500 g Wasser
- 400 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g frische Eierschwammerl
- 170 g Weizenmehl, griffig, etwas mehr zum Bestreuen
- 35 g Weichweizengrieß Type 480
- 4 Eier (Größe M)
- 25 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- 1 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 3 - 5 Prisen Muskatnuss, frisch gerieben
- 180 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- ½ Bund Petersilie, Blättchen abgezupft und feine Stiele
- 150 g Speckwürfel
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 100 g Milch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1526 kJ / 365 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 8 g
Alternativní recepty
Kartoffel-Käse-Roulade mit RUPP Feinster Streich Emmentaler
6u.
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45 min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 min
Spargel im Knusperteig mit zweierlei Dips
1h 10 min
Pikante Germknödel mit Käsefülle und Kürbiskernbutter
1 Std. 25 Min
Kartoffelstrudel
1h 30min
Erdäpfel-Spinat-Roulade
2u. 30min
Eierschwammerlstrudel mit Paprikadip
3 Std. 20 Min
Grammelknödel
1h 30min
Gefüllte Palatschinken mit Schnittlauchsauce
1h 45 min
Erdäpfelrösti mit Schwammerlsauce
40 min
Überbackene Speckknödel
1h 30min