Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Emulsione
- ½ cucchiaino di grani di pepe nero
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
Insalata di mare
- 1 cucchiaino di sale
- 650 g di acqua
- 50 g di vino bianco, secco
- 700 g di polpo fresco o decongelato, intero
- 1000 g di molluschi conchigliferi misti (cozze, vongole, fasolari...)
- 300 g di molluschi cefalopodi tagliati ad anelli (seppie, calamari, totani...)
- 200 g di crostacei puliti e sgusciati (gamberi, gamberetti, mazzancolle, cannocchie, scampi...)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 39.7 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albumi montati a neve
5 min
Insalata di mare
1 Std. 15 Min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 Min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40 min
Tagliatelle ai funghi
1j
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1j
Salsiccia con lenticchie e verdure
1j
Panna montata
10 min
Risotto ai frutti di mare
1 Std. 15 Min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min
Impasto per pizza
1j