Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50 Min
Velouté de chou-fleur à la marocaine
1 Std. 10 Min
Crème de radis roses et mascarpone
20 Min
Purée de panais au mascarpone et cabillaud, jus vert
45 Min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 Min
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min
Soupe panais-poireau, poisson en papillote aux endives et châtaignes à l'orange
50 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Gaspacho de concombre et cresson
10 Min
Cheesecake à la brousse, carottes et jambon cru
3 Std. 15 Min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40 Min