Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de crème liquide entière
- 1 c. à café de raifort « préparé »
- 100 g de lait entier
- 550 g de betteraves crues (3 moyennes), pelées et coupées en gros dés
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à café de zeste de citron non traité, râpé
- poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 657 kJ / 157 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Velouté de carotte, gingembre, œuf mollet et carottes crues à l'huile d'olive
35min
Velouté de céleri au lait de coco
35min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50min
Gaspacho fenouil et pomme granny-smith
15min
Soupe froide concombre-courgette
15min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Crème de radis roses et mascarpone
20min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min