
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Butter
- 600 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 400 g Schmand
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Speisestärke
- 800 g Äpfel rot, in dünnen Spalten
- 60 g brauner Zucker
- 1 TL Zimt
- 50 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 235 kcal / 983 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 33 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zwetschgen-Apfel-Blechkuchen
2hod. 30min
Zitronenkuchen
4hod.
Zwetschgenkuchen
2hod.
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2hod. 30min
Elsässer Apfelkuchen
5hod. 10min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1hod. 30min
Gigantischer Apfelkuchen
1hod. 30min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45min
Butter-Apfel-Kuchen
3hod.
Badische Apfeltorte
1hod. 40min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1hod. 20min
Käsekuchen
4hod. 30min