Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Butter
- 600 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 400 g Schmand
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Speisestärke
- 800 g Äpfel rot, in dünnen Spalten
- 60 g brauner Zucker
- 1 TL Zimt
- 50 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pfirsich-Butterkuchen
2h 20min
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Zitronenkuchen
4 godz.
Käsekuchen
4h 30min
Heidelbeer-Marmorkuchen
1h 30min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1h 30min
Riemchen-Apfelkuchen
1h 30min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25min
Rührkuchen mit Obst
1 godz.
Badische Apfeltorte
1h 40min
Butter-Apfel-Kuchen
3h
Elsässer Apfelkuchen
5h 10min