Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hefeteig
- 250 g Milch
- 100 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 100 g Butter
- 600 g Mehl
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 400 g Schmand
- 40 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 25 g Speisestärke
- 800 g Äpfel rot, in dünnen Spalten
- 60 g brauner Zucker
- 1 TL Zimt
- 50 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 983 kJ / 235 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 33 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Kirsch-Kuchen vom Blech
45 min
Schoko-Aprikosen-Kuchen
1 godz. 20 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2 Std. 10 Min
Pflaumenkuchen mit Zimt-Streusel
2 Std. 30 Min
Zwetschgen-Blechkuchen mit Hefe
1h 25 min
Pfirsich-Streusel-Käsekuchen
1h 45 min
Gigantischer Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Mohn-Apfel-Käsekuchen
1h 40 min
Badische Apfeltorte
1h 40 min
Butter-Apfel-Kuchen
3 Std.
Käsekuchen
4h 30min
Elsässer Apfelkuchen
5 Std. 10 Min