Kompatibilní verze
Mattonella al cocco con coulis di pesche (senza lattosio)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Semifreddo al cocco
- 150 g di zucchero
- ½ stecca di vaniglia, i semini estratti
- 500 g di panna di soia
- 400 g di latte di cocco
- 50 g di farina di cocco
- 1 cucchiaio di Rum bianco
Coulis di pesche
- 250 g di pesche nettarine, sbucciate e a pezzi
- 50 g di acqua
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di zucchero
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1527.7 kJ / 364.9 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Nasycený tuk
- 10.8 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 6.5 mg
Alternativní recepty
Salsa al cioccolato
20min
Mattonella allo yogurt con mirtilli
6h 20min
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5 Std. 30 Min
Mini cheesecake al mango
40min
Salsa al caramello (TM6)
1 Std. 30 Min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake in vasetto
4 godz.
Spiedini di frutta con salsa mou
25min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4h 30min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4h 20min
Panna cotta
6h 30 min
Coulis di fragole
20min