Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
nebo flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1063.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Blinis con tartar de salmón
1 godz. 20 min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 min
Tartar de buey
10min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1 godz.
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48h
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30 min
Tataki de atún
30 min
Tartar de atún rojo y crema de almendras
1 godz. 20 min