Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos en vinagre
- 10 g de cebollitas en vinagre
- 10 g de alcaparras
- 1 huevo duro
- 200 g de mayonesa
- 4 lomos de bacalao al punto de sal (entre 1,5 y 3,5 cm de grosor)
- 4 pellizcos de sal
- 4 cucharadas de harina
- 2 cucharadas de aceite
-
sal en escamas
nebo flor de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2329 kJ / 557 kcal
- Protein
- 25.4 g
- Sacharidy
- 9.4 g
- Tuk
- 46.5 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Sodík
- 1063.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45 Min
Ensalada polaca con salsa tártara
45 Min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Mostaza dulce de albaricoque
55min
Blinis con tartar de salmón
1 Std. 20 Min
Bombones de gambón y su bisque
1h 50 min
Salsa cóctel
5 min
Tataki de atún
30 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2h 20 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Pulpo a la parrilla con salsa romesco
1 Std. 10 Min