Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 130 kJ / 31 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de pescado donostiarra
1h
Caldo de pollo con jengibre
1 godz. 45 min
Caldo con ternera y verduras
1 godz. 10 min
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Sopa alemana de verduras con albóndigas
1h
Caldo escocés (Scotch broth)
1h
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Sopa de cebolla
1 godz. 10 min
Consomé de ternera
1h 40min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1h 5min
Caldo de pollo
30 min