
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 31 kcal / 130 kJ
- Protein
- 1.4 g
- Tuk
- 6.8 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosbif
26hod. 20min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40min
Cebollitas en aceite
1hod. 10min
Setas en aceite
1hod. 40min
Pimientos marinados
55min
Caldo de gallina
1hod. 10min
Consomé de ternera
1hod. 40min
New England clam chowder (Sopa de almejas de Nueva Inglaterra)
2hod.
Sopa de ave
40min
Caldo de pollo con jengibre
1hod. 45min
Caldo ibérico
1hod. 10min
Caldo de ave y jamón
1hod. 5min