![Caldo oscuro de ternera Caldo oscuro de ternera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FF55D306-7F61-435D-84CA-56A10695F0C7/Derivates/7c868913-85f6-4237-9f81-dd9e1321c02d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 130 kJ / 31 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boletus confitados
30 min
Cebollitas en aceite
1 godz. 10 min
Paté de campaña en terrina
26h 40min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Pak choi coreano (Bok choy doenjam muchim) - Corea
20 Min
Caldo de pollo con jengibre
1ч. 45 мин.
Caldo de gallina
1 godz. 10 min
Sopa de pollo con tapioca y yema de huevo
15min
Crema de tomate
30 min
Arroz caldoso con zamburiñas
45 min
Caldo ibérico
1 godz. 10 min
Concentrado de caldo de carne
45 min