Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de carne de ternera en trozos (en trozos de 3x3 cm)
- 400 g de huesos de ternera (en 2-3 trozos)
- 1 - 2 tomates maduros (aprox. 200 g)
- 1 zanahoria en trozos (aprox. 80 g)
- 1 cebolla en octavos (150-200 g)
- 2 dientes de ajo
- 1 ramillete de hierbas frescas variadas (tomillo, romero, laurel, etc.)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de vino tinto
- 4 - 5 granos de pimienta negra
- 1 - 2 cucharaditas de sal
- 1000 - 1500 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 130 kJ / 31 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 6.8 g
- Vláknina
- 0.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alubias tolosanas con chorizo y tocino (Cocción lenta)
14 Std. 25 Min
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min
Caldo ibérico
1 Std. 10 Min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Cebollitas en aceite
1 Std. 10 Min
Pan de maíz, sardinas a la parrilla y piquillos
3 Std. 45 Min
Caldo de carne (Cocción lenta)
3 godz. 50 min
Menú: Bullabesa
1 Std. 5 Min
Nabos con patatas
1 Std. 50 Min
Caldo de pollo con ñoquis de pan
1 Std. 5 Min
Caldo de pollo con jengibre
1h 45 min.
Caldo de ave y jamón
1 Std. 5 Min