Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo, il tuorlo e l'albume separati
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina integrale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro
Terminare la preparazione
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 611 kJ / 146 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Blinis con prosciutto di Praga
1h
Cupcake al tè verde
1 Std. 30 Min
Burro alle acciughe
4h 20min
Muffin ribes e mandorle
40min
Tè alle erbe e biscotti alla cannella
55 Min
Torta Palpiton
1 Std. 30 Min
Maionese al curry
15min
Torta al cioccolato (alla maniera de The help)
1 Std. 45 Min
Blinis al curry con gamberi
1h
Bevanda a base di arachidi e pancakes alle arachidi
8h 55min
Bolo Rei (Torta del Re)
4 godz.
Filetto di manzo al vino con purè
1 Std. 30 Min