
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blinis
- 1 uovo il tuorlo e l'albume separati
- 250 g di latte intero
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 100 g di farina tipo 0
- 50 g di farina integrale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 1 pizzico di sale
- burro
Terminare la preparazione
- 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di Gorgonzola a pezzi
- 100 g di mascarpone
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di miele
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 146 kcal / 611 kJ
- Protein
- 5.2 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1hod.
Menù: Crêpes primaverili, costolette di agnello alle erbe aromatiche e mousse al cioccolato (Bimby Friend)
1hod. 10min
Kroketi de atun
1hod.
Samosas di verdure
1hod. 10min
Blinis al curry con gamberi
1hod.
Blinis alle erbe aromatiche e caprino
1hod.
Blinis con prosciutto di Praga
1hod.
Chantilly ai chiodi di garofano
20min
Tinga de pollo
35min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40min
Baozi di maiale al vapore
2hod. 10min
Crêpes Suzette
35min