Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 10 uova di quaglia
- burro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 19.9 g
Alternativní recepty
Baci di dama salati al formaggio
1h
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1 Std. 15 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Crostata di fiori e zucchine
1 godz. 35 min
Mini quiche alle patate, radicchio e carciofi (vegan)
1h 30min
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2 Std.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Polpo su farinata di ceci
5hod.
Alberello salato
2 Std. 10 Min
Quiche salata ai carciofi
1h 20min
Torta pasqualina
2h 5min