Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti (2-3 cm)
Pasta brisée
- 300 g di farina tipo 00
- 150 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
Ripieno
- 500 g di acqua
- 250 g di bietole, le foglie
- 150 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 10 uova di quaglia
- burro q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- insalata fresca, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 11.7 g
- Sacharidy
- 24.7 g
- Tuk
- 19.9 g
Alternativní recepty
Torta pasqualina
2u. 5min
Parmigiana bianca di zucchine in vasocottura
1 godz. 10 min
Torta salata pasquale
2h
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 min
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Cotechino alla Wellington
6h
Crostata con fiori di zucca
1 godz. 30 min
Crema di burrata con verdure
1h 5min
Sformatini di finocchi
1 godz. 30 min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Baci di dama salati al formaggio
1h
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min