Kompatibilní verze
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 81 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burger di gamberi
30 min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 min
Dessert di riso al mango
55min
Salsa bernese
20min
Marinatura all'ananas
20min
Spaghetto al branzino, cocco, lime e taralli (di Mirko Ronzoni)
30 min
Salmone teriyaki
50min
Gelato al Parmigiano reggiano
10h 40 min
Sorbetto al Gin tonic e cetriolo con tuile alla menta
3 Std. 40 Min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 godz.
Tartellette alle cipolle caramellate
1 godz.
Pesto di pistacchi
10 min