Kompatibilní verze
Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di gamberi crudi puliti
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 750 g di acqua
- 2 uova
- 30 g di cocco disidratato grattugiato
- 40 g di Panko (vedere varianti)
- 1 pizzico di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
- 250 g di maionese
- olio per frittura
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3473 kJ / 830 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 81 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gyoza
1 Std.
Curry di gamberi con riso basmati (Bimby Friend)
35min
Babaganoush
40 Min
Nugget di pollo con chutney al melone
3h
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 min
Ramen giapponese (TM6)
5h
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2 Std.
Tacos integrali con pulled pork alla birra
4 Std. 55 Min
Involtini di gamberi vietnamiti con salsa agrodolce
1 Std.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Tartare di gamberi su maionese alla rapa rossa
1 Std.
Gyoza neri
1 Std. 30 Min