Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)

Sfere di gambero panato al cocco con maionese wasabi (di Sebastiano Rovida)

4.8 4 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 45min
4 porzioni

Suroviny

  • di gamberi crudi puliti
    200 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di acqua
    750 g
  • uova
    2
  • di cocco disidratato grattugiato
    30 g
  • di Panko (vedere varianti)
    40 g
  • di polvere di wasabi (1 g), stemperato in 5 g di acqua
    1 pizzico
  • di maionese
    250 g
  • olio per frittura

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 830 kcal / 3473 kJ
Protein 15 g
Tuk 81 g
Sacharidy 11 g
Vláknina 1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...