Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
-
50
g lardo
nebo 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole, le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi, le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2402 kJ / 574 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Grissini ai semi di zucca e Parmigiano Reggiano
3 Std.
Canederli al formaggio
1 Std.
Erbazzone reggiano
2h
Sformato vegetale
1 Std.
Burger vegetali
5h
Polpettone vegetariano con contorno di verdure; cheesecake ai lamponi
1 Std. 30 Min
Sformatini patate e porri
55 min
Nuggets di pollo con salsa soyanesa ai sottaceti (senza uova)
1 Std.
Frittelle di cavoli e Emmental
35min
Torta salata porri e bietole
1 Std. 30 Min
Tortelli di zucca mantovani
2 Std. 30 Min
Canederli agli spinaci
2 Std. 30 Min