
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
-
50
g lardo
nebo 50 g di burro - 200 g di acqua
- 450 g farina
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
- 100 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 800 g di bietole le foglie a strisce (1 cm) e i gambi a pezzi (2 cm)
- 700 g di spinaci freschi le foglie a strisce (1 cm)
- 100 g pancetta
- 120 g di cipollotti a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 574 kcal / 2402 kJ
- Protein
- 23.7 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 65.4 g
- Vláknina
- 6.7 g
Alternativní recepty
Crespelle agli asparagi
1 godz. 30 min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 godz. 20 min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 godz. 30 min
Certosino bolognese
5 godz. 10 min
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Scarpazza sarzanese
2 godz. 30 min
Erbazzone reggiano
2 godz.
Mini quiche con porri e Montasio (senza glutine)
2 godz. 30 min
Cracker di segale farciti
2 godz.
Rabaton
1 godz.
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min