Kompatibilní verze
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chutney piccante
- 1 peperone verde, tipo friggitello, pulito e tagliato a pezzi
- 220 g di mela, sbucciata e tagliata
-
150
g di pesca tagliata a fettine
nebo 150 g di prugne nere tagliate a pezzi - 30 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 4 semi di coriandolo
- 2 grani di pepe nero
- ½ peperoncino
- 40 g di aceto di mele
- 45 g di miele di acacia
Burro alla camomilla
- 50 g di burro
- 2 cucchiaini di fiori di camomilla essiccati
Calamari
- 500 g di acqua
- 16 calamari freschi, piccoli, puliti e privati dei tentacoli
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 12 fiori di borragine freschi o foglioline di trifoglio intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1064 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 27.7 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4 godz.
Baccalà e mazzancolle su crema di spinaci
35min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1 godz. 10 min
Mini brioche al paté di petto d’anatra
22h 30 min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5 godz. 10 min
Zucca con condimento di guanciale al balsamico a Cottura Lenta
4h 30min
Astice in bella vista
1 godz. 15 min
Confettura di scalogno
2 godz.
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 godz.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 godz.
Fritto misto di verdure e baccalà
45 min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1 godz. 10 min