Kompatibilní verze
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chutney piccante
- 1 peperone verde, tipo friggitello, pulito e tagliato a pezzi
- 220 g di mela, sbucciata e tagliata
-
150
g di pesca tagliata a fettine
nebo 150 g di prugne nere tagliate a pezzi - 30 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 4 semi di coriandolo
- 2 grani di pepe nero
- ½ peperoncino
- 40 g di aceto di mele
- 45 g di miele di acacia
Burro alla camomilla
- 50 g di burro
- 2 cucchiaini di fiori di camomilla essiccati
Calamari
- 500 g di acqua
- 16 calamari freschi, piccoli, puliti e privati dei tentacoli
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 12 fiori di borragine freschi o foglioline di trifoglio intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1064 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 27.7 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalatina di calamari e pepe rosso
1h
Cannelloni di porro al baccalà mantecato su salsa di rapa rossa di Mattia Poggi
3 Std.
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10 Std. 20 Min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Risotto ai frutti della passione con scampi
1h 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1h
Mousse di baccalà
45min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1h
Fumetto di gamberi speziato
35min