Kompatibilní verze
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chutney piccante
- 1 peperone verde, tipo friggitello, pulito e tagliato a pezzi
- 220 g di mela, sbucciata e tagliata
-
150
g di pesca tagliata a fettine
nebo 150 g di prugne nere tagliate a pezzi - 30 g di cipolla tagliata a fette sottili
- 4 semi di coriandolo
- 2 grani di pepe nero
- ½ peperoncino
- 40 g di aceto di mele
- 45 g di miele di acacia
Burro alla camomilla
- 50 g di burro
- 2 cucchiaini di fiori di camomilla essiccati
Calamari
- 500 g di acqua
- 16 calamari freschi, piccoli, puliti e privati dei tentacoli
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 12 fiori di borragine freschi o foglioline di trifoglio intere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1064 kJ / 254.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 27.7 g
- Sodík
- 0.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema di patate con polpo
1h
Astice in bella vista
1 Std. 15 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Bisque con capesante, crostini e olio al limone
5h 10min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8 Std. 40 Min
Marinatura al pompelmo rosa e paprika
20min
Baccalà mantecato e rapa rossa di Antonia Klugmann
1h 30min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Maionese al curry
15min
Pizza romana scomposta
3 Std. 20 Min
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.